APPARATUUR VOOR PROFESSIONALS


BodyDesignGroup helpt mensen het beste uit zichzelf te halen. Onze filosofie is gebaseerd op 4 pijlers: food, body, mind en skin. Wij beschikken over de allernieuwste apparatuur op het gebied van figuurverbetering, cellulite en schoonheid. Met meer dan 10 jaar praktijkervaring in de branche zijn wij inmiddels zelf ook enthousiast verdeler geworden van beauty- en afslankapparatuur. Apparatuur waar wij zelf al jaren succesvol mee werken. Overweeg je om je praktijk ook uit te breiden met professionele apparatuur? Zoek je naar mogelijkheden om je verdienmodel te verbeteren? Wil je eerlijk en onafhankelijk advies, een demonstratie, inzicht in kosten/opbrengsten vanuit de praktijk? Bel dan met Helmi of Levi: 043 3111304 of stuur een mail naar info@bodydesigngroup.nl en wij nemen contact met je op.

 

SLIMYONIK AIR ® | AIR Bodystyler

Effectievere vetverbranding door de
toevoeging van zuurstof

Wist je dat overtollig lichaamsvet tot 84 procent wordt uitgeademd en dat slechts 16 procent het lichaam verlaat via lichaamsvloeistoffen? 

(onderzoek Brown en Meerman) 

Om lichaamsvet te verminderen, is een actieve stofwisseling en voldoende zuurstof nodig. De speciaal ontwikkelde algoritmen regelen de drukkamers in de SLIMYONIK ® AIR Bodystyler en activeren het metabolisme. Tegelijkertijd wordt het lichaam via de ademlucht voorzien van extra zuurstof met een neuscanule. 

Met de speciaal voor SLIMYONIK ontwikkelde en betaalbare producten (silhouette refiner, body contour gel, zuur-base complex) onderscheid je je ten opzichte van andere drukmassagesystemen en zijn je clienten verzekerd van mooie resultaten!  Uniek in Nederland, made in Germany.  Zelf testen = overtuigd raken! Mail naar info@bodydesigngroup.nl t.a.v. Levi of Helmi

 

INFUZION® system

UNIEK IN NEDERLAND:  INFUZION®; het alternatief voor fillers!

Met INFUZION® is het eindelijk mogelijk om hyaluronbehandelingen aan te bieden zonder gebruik van naalden.. Met INFUZION® wordt de injectienaald nl. vervangen door een speciale gepatenteerde roller (Infuzer) waarmee het hyaluronzuur in de huid wordt gepenetreerd.  

INFUZION® is geschikt voor het behandelen van het hele gelaat, hals, decolleté en handen. Ook aparte probleemzones zoals donkere kringen onder de ogen, kraaienpootjes, neuslippenplooi en mondplooitjes, kunnen succesvol behandeld worden.  In de regel zijn 3 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat; een refreshbehandeling na 6 maanden. Je clienten zullen blij zijn met deze niet-invasieve behandeling!   Geringe investering- verhoogde omzet- tevreden clienten!  

Wil je een gratis demo bijwonen?  Meld je dan aan via info@bodydesigngroup.nl
​​​​​
Woensdag 15.05.2019 - 16.00 tot  18.00 uur
Woensdag 22.05.2019 - 16.00 tot 18.00 uur
Zaterdag  1.06.2019 - 14.00 tot 16.00 uur
Zaterdag 15.06.2019 - 14.00 tot 16.00 uur

(Beautysalon BodyDesignGroup Maastricht, Fort Willemweg 13b, 6219 PA. Maastricht)