CRYOLIPOLYSE


 

DIT WIL JE! Vet verliezen door bevriezing, gecombineerd met de nieuwste EMS-techniek. Met deze revolutionaire methode reken je voorgoed af met je probleemzones. In 1 behandeling kun je tot 8 zones tegelijkertijd aanpakken. Een behandeling duurt 60 minuten.


HEB JE AL EEN INTAKE GEPLAND?

Wij adviseren om dit eerst te doen. Tijdens deze intake krijg je uitleg over de methode, wordt je gemeten en we plannen je sessies samen in. 

 
 

VET WEG ZONDER OPERATIE

Universeel probleem voor mannen en vrouwen: vet dat je niet wil op plekken waar je dat niet wil. Cryolipolyse is bedoeld voor esthetische figuurcorrectie. Dit alternatief voor liposuctie gaat die plaatselijke vetophopingen op benen, armen, buik en billen/rugplooi te lijf.

Cryolipolyse is een methode om vetcellen effectief te verwijderen door middel van bevriezing. Wanneer vetcellen bevriezen kristalliseren ze en breken ze daarna af. Ze verlaten je lichaam vervolgens op natuurlijke wijze. Dit gebeurt gemiddeld binnen 15 tot 30 dagen na de behandeling. Ongeveer 60 dagen na de laatste behandeling is doorgaans het volledige resultaat zichtbaar. In 1 behandeling kunnen maximaal 8 zones tegelijkertijd behandeld. In overleg met de behandelend specialist wordt vastgesteld welke probleemzones dit zijn. De duur van de behandeling is ongeveer 60 minuten.

De Bodystyler Slimyonik -nabehandeling is een nieuwe techniek in zijn soort. Massagolven op maat richten zich op drainage, vetverbranding, cellulitevermindering en ontgifting. Deze behandeling duurt gemiddeld tussen de 25 en 40 minuten.

Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van EMS-technologie. EMS staat voor Elektronische Spierstimulatie en wordt ingezet om het effect van cryolipolyse te versterken. Het zet je spieren aan het werk en draagt bij aan de plaatselijke verbranding, doordat de kou en beweging de omzetting van witte vetcellen in bruine vetcellen stimuleren. LEES MEER OVER DE BODYSTYLER SLIMYONIK


TIP:

Draag tussen de sessies minimaal 1 uur per dag de Ballancer Micropant, deze stimuleert de lymfeafvoer extra.